4 annosta, 370kcal/annos
hh: 54,76g r: 14,60g p: 21,93g
1 l mantelimaitoa (tai tavallista rasvatonta, mantelimaidolla saat puurosta kermaisempaa)
2 dl puuroriisiä
1 tl suolaa ja kanelia
1 rkl voita vuoan voiteluun
Uuniriisipuuro:
Voitele uunivuoka ja lisää sinne maito, puuroriisi ja suola. Kypsennä riisipuuroa 175-asteisessa uunissa n. 1,5 tuntia. Puuroa kannattaa sekoitella muutaman kerran kypsennyksen aikana.
Kun puuro on valmis, voit syödä annoksen lämmintä puuroa vaikka mustikoiden, keitettyjen kananmunien tai proteiinijuoman kanssa.
Jatko-ohje tuorepuuroon (annoksen arvot laskettu tuorepuurolle):
Jaa annokset omiin kannellisiin rasioihin ja kulhoihin. Lisää puuroannoksen joukkoon 1,5 dl Alpro Go On soijarahkaa/luonnonjogurttia/maitorahkaa ja 1 rkl siemeniä/pähkinöitä. Jos käytät pakastemarjoja, voit lisätä nekin tässä vaiheessa. Tuoreet marjat kannattaa lisätä puuron joukkoon vasta ennen syöntiä. Laita puurot jääkaappiin yön yli tai vähintään pariksi tunniksi. Notkista aamulla mehukeitolla.
Commentaires