top of page
Writer's pictureEmmi Salo

Uuniriisipuurosta tuorepuuroksi

4 annosta, 370kcal/annos

hh: 54,76g r: 14,60g p: 21,93g



1 l mantelimaitoa (tai tavallista rasvatonta, mantelimaidolla saat puurosta kermaisempaa)

2 dl puuroriisiä

1 tl suolaa ja kanelia

1 rkl voita vuoan voiteluun


Uuniriisipuuro:


Voitele uunivuoka ja lisää sinne maito, puuroriisi ja suola. Kypsennä riisipuuroa 175-asteisessa uunissa n. 1,5 tuntia. Puuroa kannattaa sekoitella muutaman kerran kypsennyksen aikana.


Kun puuro on valmis, voit syödä annoksen lämmintä puuroa vaikka mustikoiden, keitettyjen kananmunien tai proteiinijuoman kanssa.



Jatko-ohje tuorepuuroon (annoksen arvot laskettu tuorepuurolle):


Jaa annokset omiin kannellisiin rasioihin ja kulhoihin. Lisää puuroannoksen joukkoon 1,5 dl Alpro Go On soijarahkaa/luonnonjogurttia/maitorahkaa ja 1 rkl siemeniä/pähkinöitä. Jos käytät pakastemarjoja, voit lisätä nekin tässä vaiheessa. Tuoreet marjat kannattaa lisätä puuron joukkoon vasta ennen syöntiä. Laita puurot jääkaappiin yön yli tai vähintään pariksi tunniksi. Notkista aamulla mehukeitolla.



6 views0 comments

Recent Posts

See All

Commentaires


bottom of page