top of page
Writer's pictureEmmi Salo

Uunifeta-kanapasta

6 annosta


Uunifeta-kanapasta


  • 1 pkt (400 g) isoja suikaleita fileestä

  • 1/2–1 tl chiliä

  • 2 tl sitruunankuorta raastettuna

  • 1 rkl sitruunanmehua

  • 1 pkt (200 g) fetajuustoa

  • 2 rkl oliiviöljyä

  • ripaus mustapippuria

  • 250 g spagettia

  • (1 dl lehtipersiljaa hienonnettuna)

  • n. 1 dl pastan keitinvettä

  • rasia pikkutomaatteja


  1. Sekoita fileesuikaleiden joukkoon chili ja sitruunankuori. Pane suikaleet uunivuoan reunoille. Nosta keskelle feta. Valuta päälle oliiviöljy ja rouhi ripaus mustapippuria. Sekoita tomaatit mukaan.

  2. Paista 200-asteissa uunissa 15 minuuttia. Siirrä vuoka uunin ylätasolle ja nosta lämpötila 225 asteeseen. Paista vielä noin 10 minuuttia, kunnes kanat ja juusto saavat hiukan väriä.

  3. Keitä sillä välin pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä (2 l vettä + 1 tl suolaa). Ota osa keitinvedestä talteen ja valuta pasta.

  4. Kaada pasta, sitruunanmehu, persilja ja 1 dl pastan keitinvettä vuokaan. Sekoita. Lisää tarvittaessa pastan keitinvettä pienissä erissä.

1,404 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page