top of page
Writer's pictureEmmi Salo

Täyttävä salaatti

2 annosta


Täyttävä salaatti

Kourallinen tuoretta pinaattia tai rucola


1 avocado


200 g kirsikkatomaatteja


0,5 dl kvinoaa (kypsänä n. 150 g)


200 g bataattia


230 g kikherneitä


Tilkka öljyä



1. Pilko bataatti kuorineen pieniksi paloiksi ja nosta leivinpaperille pellille. Huuhdo kikherneet ja lisää nekin pellille. Öljyä ja mausta makusi mukaan. Paahda 200 asteessa 20-30 minuuttia puolivälissä käännellen.



2. Kypsennä kvinoa. Huuhtele pinaatti/rucola huolella. Pilko tomaatit ja lohko avokado.



3. Kokoa vihreät lautaselle pediksi ja nosta muut aineet lautaselle kaikki omiin nurkkiinsa.

0 views0 comments

Recent Posts

See All

Polenta

Comments


bottom of page