top of page
Writer's pictureEmmi Salo

Tonnikalalinssikeitto

6 annosta


Tonnikalalinssikeitto
  • 450 g tonnikalaa vedessä

  • 4 dl kuivia punaisia linssejä

  • 400 g tomaattimurskaa

  • 400 g maustettua tomaattimurskaa (esim. basilika, chili tai valkosipuli)

  • 1 litra vettä

  • 1 kesäkurpitsa

  • 2 dl kookoskermaa

  • 1 sipuli

  • 1 tl inkivääriä

  • 1 tl currya


  1. Kuullota sipuli ja mausteet kattilan pohjalla.

  2. Lisää vesi ja tomaattimurskat. Mausta suolalla makusi mukaan.

  3. Kiehauta seos. 

  4. Huuhdo linssit huolellisesti siivilässä niin, että ne eivät enää vaahtoa ja huuhteluvesi on kirkasta. Kaada linssit keittoliemeen ja sekoita hyvin.

  5. Anna kiehua hiljalleen 30 minuuttia. 

  6. Raasta kesäkurpitsa ja valuta tonnikalat, ja lisää keittoon. Lisää myös kookoskerma ja sekoita hyvin.

  7. Lämmitä keittoa niin, että kaikki ainekset lämpiävät.

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Kommentare


bottom of page