top of page
Writer's pictureEmmi Salo

Riisi-banaanipannarit (glut)

4 annosta,  297kcal/annos

hh: 41,52g r: 7,47g p: 12,78g



5 dl keitettyä valkoista riisiä (keitä samalla, kun valmistat muita aterioita)

4 munaa

2 banaania

2 rkl riisi- tai perunajauhoja

3-5 dl maitoa tai vettä

(steviaa)

vaniljajauhetta, kanelia tai kardemummaa maun mukaan

lisäksi oliiviöljyä

(voit myös lisätä 2 rkl proteiinijauhetta)


1. Laita kaikki pannukakkutaikinan ainekset tehosekoittimeen ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Voit sekoittaa seoksen myös sauvasekoittimella. Taikina on paksumpaa, kuin tavallinen pannukakkutaikina.


2. Kuumenna pieni määrä öljyä (tavallinen/kookos) pannulla. Lusikoi taikinaa pannulle pieniksi pannukakuiksi (n. 2rkl taikinaa/pannari). Alenna lämpöä ja paista kummaltakin puolelta n. 2-4 min. Vältä ylikypsentämistä, etteivät pannukakut kuivu!


Lisää lisukkeita mielesi mukaan.



0 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page