top of page
Writer's pictureEmmi Salo

Paahdettu kanawrap

4 annosta


Kanawrap

Ruoka-aineet

4 pehmeää tortillakuorta

3 kanan fileetä

2 suurta herkkusientä

1 punasipuli

1 paprika

½ sitruunan mehu

1 rkl oliiviöljyä

1-2 tl oreganoa

1-2 tl valkosipulijauhetta

1 dl maitorahkaa


  1. Pilko kulhoon kanat ja kasvikset sopiviksi suupaloiksi. Lisää öljy ja mausteet sekä sitruunamehu, ja sekoita tasaiseksi.


  1. Levitä seos uunipellille leivinpaperin päälle ja paahda 220-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia, kunnes kana on kypsynyt ja vihannekset pehmenneet. Anna jäähtyä.


  1. Levitä maitorahka tortillakuorille. Kokoa täyte tasaisesti jokaiselle kuorelle ja kääri. Muista kääntää jokaiselle wrapille pohja, jotta täytteet pysyvät kyydissä! Huom. Suositellaan syötäväksi heti seuraavana päivänä.

3 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page