top of page
Writer's pictureEmmi Salo

Mozarellamunakas

1 annos, 313kcal/annos

hh: 2,20g r: 19,86g p: 30,35g



1 kokonainen kananmuna ja 4 valkuaista

30 g mozzarella

10 g extraneitsytoliiviöljy

30 g / kourallinen baby pinaattia

30 g kirsikkatomaatteja


Paista ensin pinaattia hetken, kunnes se notkistuu. Lisää munat. Paista rauhassa keskilämmöllä, jotta munakas pysyy pehmeänä eikä mene ylikypsäksi. Nypi n. 3 rkl verran mozzarellaa munakkaaseen ja anna sen sulaa. Laske lämpöä entisestään. Pilko päälle kirsikkatomaatteja.


Vinkki! Arvot ovat laskettu tavalliselle mozzarellalle. Halutessasi keventää rasvoissa, valitse light mozzarella.



0 views0 comments

Recent Posts

See All

コメント


bottom of page