top of page
Writer's pictureEmmi Salo

Mausteinen kikhernesalaatti

2 annosta


Kikhernesalaatti

230 g kikherneitä suolaliemessä


1 tl oliiviöljyä


0,5 tl jauhettua inkivääriä


0,5 tl juustokuminaa eli jeeraa


0,5 tl suolaa


Makusi mukaan chilijauhetta


125 g lehtikaalisuikaleita


100 g tahmeaa raejuustoa


Parmesaania



1. Öljyä huuhdotut kikherneet kulhossa ja lisää mausteet. Sekoita hyvin ja levitä pellille leivinpaperin päälle.



2. Paahda kikherneet 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia puolivälissä käännellen. Anna jäähtyä hetki.



3. Sekoita raejuusto ja lehtikaalisilppu. Kokoa lautaselle ja nostele päälle kikherneet. Raasta vielä hieman parmesaania ja nauti!

13 views0 comments

Recent Posts

See All

Polenta

Comentários


bottom of page