top of page
Writer's pictureEmmi Salo

Linssibolognese

4 annosta



Linssibolognese

1 kpl porkkana

1 - 2 kpl varsisellerin vartta

1 kpl sipuli

3 kpl valkosipulinkynttä

1 kpl (400 g) tomaattimurskaa

4 dl vettä

1 kpl kasvisliemikuutio

2 dl punaisia linssejä (kuivattuja)

1 rkl oliiviöljyä

1/2 tl suolaa

1/2 tl mustapippuria

1 tl oreganoa

1 kpl ruukku basilikaa

2 kpl tomaattia

400 g spagettia


Laita spagetti kiehumaan.

Leikkaa porkkanat ja selleri pieniksi kuutioiksi. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulit. Kuullota kasviksia öljyssä hetki. Lisää tomaattimurska, vesi, liemikuutio ja linssit. Keitä ilman kantta noin 20 minuuttia tai kunnes linssit ovat kypsiä ja kastike on sopivan sakeaa.

Mausta oreganolla, suolalla ja pippurilla. Hienonna basilika ja tomaatit ja lisää kastikkeeseen.


2 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page