top of page
Writer's pictureEmmi Salo

Liha-perunasosevuoka

4 annosta


Liha-perunasosevuoka
  • 600 g (1 ps) perunamuusia (pakaste)

  • 2 dl maitoa

  • 400 g jauhelihaa

  • 1 kpl porkkana

  • 100 g (½ ps) sipulikuutioita (pakaste)

  • 1 tl paprikajauhetta

  • 1/2 tl mustapippuria rouhittuna

  • 1/2 tl suolaa

  • pinnalle 1 dl juustoraastetta


  1. Valmista muusi maidon kanssa mikrossa pussin ohjeen mukaan. Vinkkinä: voit maustaa muusin tässä vaiheessa esimerkiksi 2 tl oreganoa tai paprikajauhetta.


  1. Ruskista jauheliha pannulla. Pese, kuori ja raasta porkkana. Lisää raaste ja sipulit pannulle ja kuullota. Mausta seos paprikalla, pippurilla ja suolalla.


  1. Levitä jauhelihaseos leivinpaperille pellille (tai vuokaan), jätä muutama sentti reunoilta tyhjäksi. Levitä muusi jauhelihan päälle. Ripottele juusto pinnalle. Paista 200-asteisessa uunissa 15–20 minuuttia.

2 views0 comments

Recent Posts

See All

コメント


bottom of page