top of page
Writer's pictureEmmi Salo

Kikhernewrapit

4 annosta, 513kcal/annos

hh: 61,13g r: 15,60g p: 26,23g



Kikhernewrapit

1 sipuli

2 paprikaa

500 g kirsikkatomaatteja

2 pkt 3% fetaa (400 g). Vegaaniseen versioon valitse vegaaninen feta tai jätä feta pois

2 tlk kikherneitä

2 tl oliiviöljyä

chilihiutaleita tai -maustetta

mustapippuria

paprikajauhetta

8 kpl tortillapohjia. Gluteenittomana gluteenittomiin tortillapohjiin

2 rkl hummusta/ateria (valmis tai itse tehty) TAI puolikas avokado/annos.


1. Huuhdo ja valuta kikherneet. Kuori ja pilko sipuli. Paloittele paprika.


3. Levitä kasvikset, kikherneet ja murustettu feta leivinpaperin päälle pellille.


4. Kaada päälle oliiviöljyä, chilihiutaleita/-maustetta, paprikajauhetta ja pippuria.


5. Paista uunin keskitasolla 200-asteessa n. 20 minuuttia. Nosta lämpö 225-asteeseen ja paista grillivastuksella vielä muutama minuutti.


7. Lämmitä tortillapohjat. Levitä hummusta tortillapohjan päälle ja lisää täytteet. Voit halutessasi lisätä muita tuoreita kasviksia, kuten salaatinlehtiä ja yrttejä.




0 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page