4 annosta, 513kcal/annos
hh: 61,13g r: 15,60g p: 26,23g
1 sipuli
2 paprikaa
500 g kirsikkatomaatteja
2 pkt 3% fetaa (400 g). Vegaaniseen versioon valitse vegaaninen feta tai jätä feta pois
2 tlk kikherneitä
2 tl oliiviöljyä
chilihiutaleita tai -maustetta
mustapippuria
paprikajauhetta
8 kpl tortillapohjia. Gluteenittomana gluteenittomiin tortillapohjiin
2 rkl hummusta/ateria (valmis tai itse tehty) TAI puolikas avokado/annos.
1. Huuhdo ja valuta kikherneet. Kuori ja pilko sipuli. Paloittele paprika.
3. Levitä kasvikset, kikherneet ja murustettu feta leivinpaperin päälle pellille.
4. Kaada päälle oliiviöljyä, chilihiutaleita/-maustetta, paprikajauhetta ja pippuria.
5. Paista uunin keskitasolla 200-asteessa n. 20 minuuttia. Nosta lämpö 225-asteeseen ja paista grillivastuksella vielä muutama minuutti.
7. Lämmitä tortillapohjat. Levitä hummusta tortillapohjan päälle ja lisää täytteet. Voit halutessasi lisätä muita tuoreita kasviksia, kuten salaatinlehtiä ja yrttejä.
Comments