top of page
Writer's pictureEmmi Salo

Kikhernejuustokastike

6 annosta


Kikhernejuustokastike
  • 690 g kikherneitä (3 tlk)

  • 150 g kevyttä salaattijuustoa

  • 1 sipuli

  • 500 g tomaattimurskaa

  • 1-2 dl vettä

  • 100 g kevyttä tuorejuustoa

  • 6 annosta riisiä tai pastaa keitettynä


  1. Huuhtele kikherneet huolellisesti siivilässä siten, että ne eivät enää vaahtoa ja huuhteluvesi on kirkasta.

  2. Paahda kikherneet ja sipulit pannulla. 

  3. Lisää sekaan tomaattimurska ja vesi, ja anna kiehahtaa.

  4. Lisää sekaan salaattijuusto ja tuorejuusto. 

  5. Sekoita tasaiseksi ja lämmitä. Jaa rasioihin pastan tai riisin kanssa.

0 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page