4-6 annosta
1 rs (400 g) kananjauhelihaa
2 kananmunaa
1 dl kaurahiutaleita
1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
1 rkl kuivattua persiljaa
1/2 tl currya
1/4 tl mustapippuria
2 (200 g) porkkanaa
1/2 tl suolaa
1 rkl öljyä
Riko munat kulhoon ja sekoita joukkoon kaurahiutaleet. Lisää valkosipuli ja mausteet. Anna turvota hetki.
Kuori porkkanat ja raasta hienoksi raasteeksi. Lisää porkkanaraaste, kananjauheliha ja suola munaseoksen joukkoon. Sekoita tasaiseksi. Muotoile pötköiksi.
Kuumenna öljy 1 rkl paistinpannulla. Paista kebakot kypsiksi miedolla lämmöllä 8–10 minuuttia. Kääntele paistamisen aikana. Voit kypsentää kebakot myös uunissa 175 asteessa noin 20 minuuttia.
Valmista oheen yrittiperunat! Ohje seuraavalla sivulla.
Kommentare