top of page
Writer's pictureEmmi Salo

Kanankoivet riisipedillä

6 annosta


Kanankoivet riisipedillä
  • 6 broilerin koipi-reisipalaa

  • 1 sitruuna

  • 4 dl tummaa pikariisiä

  • 6 dl vettä

  • 2 kanaliemikuutiota

  • 1 valkosipulin kynsi

  • 1 makea sipuli

  • 300 g pakastepinaattia

  • 200 g pakasteherneitä 

  • öljyä paistamiseen


  1. Leivitä riisit laakeaan uunivuokaan. Valmista kanaliemi vedestä ja liemikuutioista, ja kaada vuokaan.

  2. Lisää sekaan pinaatit ja herneet,  ja asettele broilerit riisien päälle.

  3. Raasta sitruunan kuori broilerien päälle ja mausta halutessasi.

  4. Kypsennä 225 asteessa noin 40 minuuttia.

  5. Purista sitruunan mehu valmiin ruuan päälle ja anna jäähtyä.


Huom! Preppaillessa suosittelemme irrottamaan lihan luusta ennen purkittamista. Näin syöminen on miellyttävää seuraavana päivänä.


46 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page