top of page
Writer's pictureEmmi Salo

Kana-pähkinäwokki

4 annosta


Kana-pähkinäwokki

400 g broilerinsuikaleita tai kypsää kanaa

1 hienonnettu valkosipulinkynsi

1 tl raastettua inkivääriä

2 tl curryjauhetta ja ripaus chilijauhetta

2 porkkanaa

1 sipuli

500 g varhaiskaalia tai muita kasviksia

(1 rasia herkkusieniä)

Kasvis- tai kanaliemikuutio

2 dl kookosmaitoa tai ruokakermaa

1,5 dl pähkinöitä

1 rkl öljyä


  1. Laita riisi tai nuudelit keittymään (n. 50-60 g/annos)

  2. Kuori ja siivuta porkkanat. Suikaloi sipuli ja varhaiskaali. Leikkaa sienet kahteen osaan.

  3. Lämmitä pannu kuumaksi ja lisää kanasuikaleet, inkivääri, valkosipuli, curryjauhe ja chilijauhe.

  4. Lisää mukaan vihannekset ja paista viisi minuuttia.

  5. Lisää kanaliemikuutio ja pähkinät, hauduta noin 10 minuuttia ja lisää kookosmaito/kevyt kerma ja halutessasi korianteria.

  6. Mausta wokki kevyesti suolalla vasta tässä vaiheessa jos tarpeen (liemikuutiot sisältävät itsessään suolaa).

  7. Jaa rasioihin valmiin riisin kera.

4 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page