top of page
Writer's pictureEmmi Salo

Juustoinen pinaatti-tomaattisei

4 annosta, 259kcal/annos

hh: 20,34g r: 7,00g p: 27,66g



Juustoinen pinaatti-tomaattisei

400 g pakasteseitiä kokonaisina levyinä

(pakaste)pinaattia 1 pussi

2 tomaattia viipaloituna

1 sipuli

2,5 dl ruokakermaa 4%

n. 50 g juustoraastetta


Asettele kala uunivuokaan. Ripottele päälle suolaa ja pippuria. Kasaa kalan päälle/ympärille pannussa kuullotettua sipulia, tomaattiviipaleita ja pinaattia. Kaada päälle ruokakerma ja viimeistele juustoraasteella tai juustoviipaleilla. Kypsennä 175-asteisessa uunissa n. 30-40 minuuttia. Keitä spagetti suolatussa vedessä (4x ruokavaliosi pastan määrä tai n. 50-60 g/annos). Muita vihanneksia, esim. salaattia vapaasti.

0 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page