top of page
Writer's pictureEmmi Salo

Fajatas

4-6 annosta


Fajatas

N. 1 kg flank steakiä eli naudan kuvetta (tai vaihtoehtoisesti paksumpaa kanan rintafileetä)


Lihan marinadi (anna marinoitua 1-2h):


2 rkl limen mehua

1 rkl hunajaa

1 rkl kasviöljyä

2 tl chilijauhetta

2 silputtua valkosipulinkynttä


Paprikapaistos:


1 punainen paprika, 1 oranssi paprika ja 2 sipulia ohuina viipaleina. Kuullota viipaleet pehmeiksi

öljyssä.


  • Ota marinoitu liha hyvissä ajoin huoneen lämpöön ennen grillausta.

  • Kuumenna grilli 250 asteeseen.

  • Grillaa lihaa kummaltakin puolelta suoralla lämmöllä n. 4min/puoli kunnes sisälämpötila on noin 54 astetta (kanan kypsyysaste 71 astetta).

  • Anna lihan vetäytyä muutama minuutti ennen kuin leikkaat sen ohuiksi viipaleiksi.

  • Täytä täysjyvätortillat lihaviipaleilla ja paprikapaistoksella!

  • Tämän saman ohjeen mukaan voit valmistaa lihan myös nacholautaselle.

0 views0 comments

Recent Posts

See All

Commenti


bottom of page