top of page
Writer's pictureEmmi Salo

Buddha bowl

4 annosta


Buddha bowl

4 dl keitettyä quinoaa1 suippopaprika

1 kesäkurpitsa

460 g kikherneitä liemessä

200 g kirsikkatomaatteja

1 mozzarellapallo

200 g ituja


Voit valita kasvikset myös sen mukaan, mitä kaappiin on sattunut jäämään esim. muista ruuista.


Kastike:

1 dl kreikkalainen jogurtti

1 rkl soijakastike

1 rkl kanafondi


Halutessasi extrana avokadotahna:

2 avokadoa

1 limetin puristettu mehu

½ tl suolaa


Muussaa kypsät avokadot, purista limetin mehu päälle ja mausta.


  1. Valmista kastike.

  2. Raasta kesäkurpitsa karkealla raastimella. Puolita kirsikkatomaatit ja pilko suippopaprika. Paloittele mozzarella.

  3. Huuhtele kikherneet siivilässä huolellisesti niin, että ne eivät enää vaahtoa. Paahda kikherneitä pannulla, jotta ne saavat kauniin värisen pinnan. 

  4. Aloita bowlin kokoaminen purkkiin laittamalla pohjalle kastike ja tomaatit. Lisää tämän jälkeen kesäkurpitsa, paprika ja mozzarella, ja viimeisenä quinoa, kikherneet ja idut. 

19 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page