6 annosta
1 bataatti / n. 350 g kuorittuna
1 sipuli
1 kananmuna
1 dl vehnäjauhoa
1 dl juustoraastetta
1/4 tl muskottipähkinää
ripaus suolaa ja mustapippuria
voita/öljyä paistamiseen
Täyte:
1 prk (200 g) raejuustoa tai fetaa
1 prk (200 g) kevyt kermaviiliä
½ (pieni) punasipuli
½ punainen paprika
pala (70 g) kurkkua
(2 rkl kapriksia)
suolaa
mustapippuria myllystä
Hienonna sipuli ja leikkaa paprika ja kurkku pieniksi kuutioiksi. Yhdistä ainekset. Mausta suolalla ja pippurilla (voit lisämaustaa kastiketta esim. makealla chilikastikkeella tms.).
Valmista täyte.
Raasta kuorittu bataatti ja sipuli. Purista raasteesta ylimääräinen neste pois.
Sekoita kaikki raaka-aineet keskenää. Kuumenna ohukaispannu keskilämmölle.
Lisää voi ja lusikoi pieniä nokareita seosta pannulle. Paista molemmin puolin kypsäksi.
Comments