top of page
Writer's pictureEmmi Salo

Bataattiröstit ja täyte

6 annosta


Bataattiröstit
  • 1 bataatti / n. 350 g kuorittuna

  • 1 sipuli

  • 1 kananmuna

  • 1 dl vehnäjauhoa

  • 1 dl juustoraastetta

  • 1/4 tl muskottipähkinää

  • ripaus suolaa ja mustapippuria

  • voita/öljyä paistamiseen


Täyte:

1 prk (200 g) raejuustoa tai fetaa

1 prk (200 g) kevyt kermaviiliä

½ (pieni) punasipuli

½ punainen paprika

pala (70 g) kurkkua

(2 rkl kapriksia)

suolaa

mustapippuria myllystä


Hienonna sipuli ja leikkaa paprika ja kurkku pieniksi kuutioiksi. Yhdistä ainekset. Mausta suolalla ja pippurilla (voit lisämaustaa kastiketta esim. makealla chilikastikkeella tms.).



  1. Valmista täyte.

  2. Raasta kuorittu bataatti ja sipuli. Purista raasteesta ylimääräinen neste pois.

  3. Sekoita kaikki raaka-aineet keskenää. Kuumenna ohukaispannu keskilämmölle.

  4. Lisää voi ja lusikoi pieniä nokareita seosta pannulle. Paista molemmin puolin kypsäksi.

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page