top of page
Writer's pictureEmmi Salo

Bataattikanalaatikko

6 annosta


Bataattikanalaatikko
  • 1,2 kg bataattia

  • 800 g kananpojan jauhelihaa

  • 500 g hienonnettua pakastelehtikaalia

  • 2,5 dl maitoa

  • 3 rkl kookosöljyä


  1. Keitä bataatit kypsiksi. Keittäminen paloina  lyhentää keittoaikaa.

  2. Survo kypsät bataatit muusiksi. Lisää sekaan maito ja kookosöljy. Lisää halutessasi suolaa.

  3. Kypsennä jauheliha pannulla ja mausta halutessasi. Sulata pannulla myös lehtikaalit ja sekoita ne jauhelihan sekaan. 

  4. Sekoita kaikki ainekset tasaiseksi uunivuoassa. 

  5. Paista 200 asteessa 30-40 minuuttia ja tarjoile.

0 views0 comments

Recent Posts

See All

Komentarji


bottom of page